:

Wijzigen en raadplegen

De eerste manier om een actie te raadplegen of wijzigen is in het Dashboard menu. Hierin zijn alle acties zichtbaar in het submenu Acties. In dit scherm kan direct een actie worden verwijderd of op uitvoeren gezet worden.

Druk op het boekje om aan te geven dat de actie uitgevoerd is. In het dossier zul je desbetreffende actie terug vinden bij Actie - Tabblad 'Afgesloten'. Dit is ook de plek waar u een actie weer kunt heropenen, deze actie komt dan weer bij Tabblad 'Actief' terecht (zie handleiding 'Actie Algemeen ')

Druk op het zwarte kruisje om een actie te verwijderen. Let op! Doe dit alleen als de actie niet uitgevoerd hoeft te worden. Als je dit wel doet verliest u de historie.

De betekenis van de volgende icoontjes zijn:

Geeft aan dat de prioriteit laag is

Geeft aan dat de prioriteit hoog is

Geeft aan dat de deadline in de toekomst ligt

Geeft aan dat de deadline in het verleden lag

Geeft aan dat de deadline vandaag is

Deze rubrieken zijn te wijzigen door in het Dashboard menu met de muis over de titels van de acties te bewegen.  De balk wordt dan lichtblauw. Door één keer te klikken wordt het detailscherm van de actie geopend en kunt u de gegevens wijzigen. (zie onder toevoegen nieuwe actie).

De tweede manier om een actie te raadplegen of te wijzigen is in het Dossier-menu. Wanneer u in het Dossier-menu klikt op het menu-item 'Acties', opent zich rechts een scherm waar alle acties in een overzicht staan.

Het eerste tabblad toont de actieve of nog lopende acties.

Het tweede tabblad toont de reeds gesloten acties met de datum waarop deze afgesloten zijn.

Door een trefwoord bij 'Zoeken:' in te vullen en op het vergrootglas te klikken of Enter te geven vindt u sneller bepaalde acties terug. Na een geslaagde zoekactie kunt u door op het kruisje te klikken in de zoekbalk weer terug komen in het overzicht met alle acties.

Gerelateerde handleidingen:        Dossierdashboard

Dossierdashboard 'Acties'

Acties