:

Vijfjaarlijkse evaluatie

De vijfjaarlijkse evaluatie bestaat uit 14 vragen met invulvelden. Deze vragen dienen per dossier afzonderlijk beantwoord te worden.

Van een aantal vragen met antwoorden, die veelal voor alle dossiers hetzelfde zijn, kunnen bij instellingen vooraf al ingevuld worden, zodat dit standaard in elk dossier gebruikt wordt.

30/1/19: In het menu staat al inzage. Dermate klein, dat ik me afvraag of het de gebruikers op zou vallen. Dus wil dit zolang laten staan. Mocht het problemen opleveren, dan pas ik het aan.