:

Verzekeringen Rapport

Het is mogelijk om een rapport uit te draaien welke dossiers bepaalde verzekeringen hebben.

Maakt u gebruik van Dossierbeheer, dan zijn alleen de dossiers zichtbaar die onder uw beheer vallen. Als 'Beheerder' kunt u d.m.v. de QuickButton alsnog alle dossiers inzien.

Tevens heeft u met dit rapport de mogelijkheid om te kijken welke dossiers een bepaalde verzekering niet hebben.  Dit kunt u doen door per rubriek te kijken.

Vink daarbij aan 'Dossiers zonder verzekering'.

Via de zoekfunctie kunt u d.m.v. OCR specifieke woorden/letters van een Verzekering in het rapport terugvinden.

Rapporten exporten en/of uitprinten, meer hierover zie uitleg algemene handleiding Rapporten.

Gerelateerde handleidingen: Dossierbeheer

Verzekeringen

Rapporten