:

Uitklapmenu: Verzekeringen

Uitleg Verzekeringen

Het menu-item 'Verzekeringen' toont in het dossier een overzicht van de lopende verzekeringen. Deze lijst wordt samengesteld uit de uitgaven. Het is een verzameling van alle uitgaven die aan een 'verzekeringsrubriek' hangen.

Daarnaast is het mogelijk een rapport te genereren dat laat zien welke dossiers allemaal een verzekering hebben en misschien nog belangrijker welke dossiers nog NIET voldoende verzekerd zijn. En in de cliënten login pagina is het ook mogelijk een rapport met deze verzekeringen aan uw cliënt te laten zien.

Verzekeringsrubrieken maken

Voor alle bestaande OnView klanten is er al een selectie gemaakt van verzekeringsrubrieken. Wij hebben alle rubrieken die het woord 'verzekering' in zich hebben al gemarkeerd als een verzekeringsrubriek. Alle nieuwe rubrieken moeten tijdens het aanmaken gemarkeerd worden als verzekeringsrubriek. Klik op de blauwe tekst en vink de verzekeringsoptie aan.

Waar staan de

Waar staan de verzekeringen

U vindt de verzekeringen in het dossiermenu onder het uitklapmenu bij uitgaven.

• Soort verzekering:
Deze kolom geeft aan welke verzekeringsrubriek en eventueel welke omschrijving gekozen is. Door hierop te klikken opent zich de bijbehorende uitgave. Deze kan ook hier gewijzigd en uitgebreid worden.
  •  Polisnummer:
Geeft het referentieveld weer van de uitgave. Dit nummer kan ook als variabele in de brieven gebruikt worden.
  •  Maatschappij:
Het gekoppelde adres in de uitgaven (via het bruine boekje) wordt hier weergegeven.
  •  Termijn:
Geeft de termijn van de uitgaven weer.
  •  Notitieblokje:
Geeft alle notities weer waar de maatschappij als contactadres aan gekoppeld is.
  •  Documenten:
Geeft alle documenten EN brieven weer waar de maatschappij als contactadres aan gekoppeld is.
  •  Printer rechtsboven:
Maakt het mogelijk een rapport voor enkel dit dossier uit te printen. Voor een rapportage over alle dossiers gaat u naar 'Rapporten'.

Rapport verzekeringen

In het hoofdmenu kiest u voor Rapporten. Open dan het rapport ‘verzekeringen”. Er wordt gevraagd om een rubriek selectie. De keuzelijst bestaat uit de rubrieken die geselecteerd zijn als 'verzekeringsrubriek'.

Maak daarna een dossierselectie of kies voor alle dossiers. Klik daarna op de knop 'Rapport opnieuw inladen'. Let op! Hoe groter de dossierselectie hoe langer het duurt voordat dit rapport gegenereerd is. U krijgt dan een overzicht met dossiers waarvoor deze verzekeringsrubriek WEL is aangemaakt.