:

Uitklapmenu: Vermogen

Bij het submenu Vermogen kunt u het vermogen ingeven wat de cliënt heeft. Dit vermogen wordt weergegeven in het rapport Boedelbeschrijving en in het rapport Rekening & Verantwoording.

Let op: als het Vermogen is gevuld, wordt dit altijd meegenomen in deze rapporten. Bij verkoop dient dit bij Vermogen verwijderd te worden en als Inkomsten toegevoegd worden.

Bij het groene plusje kun je een Nieuw vermogen toevoegen. Daarna kunt u Onderwerp en Kenmerk invullen .

In het pop-up scherm kun je voor diverse Vermogenstype  kiezen:

• Effecten
  • Roerende Zaken
  • Onroerende Zaken
  • Vorderingen

Bij Onroerende Zaken krijg je de mogelijkheid om een aantal aanvullende gegevens in te vullen.

Gerelateerde handleidingen:        Rapporten

Inkomsten