:

Uitklapmenu: Formulieren

In het menu Formulieren vindt u een aantal veel gebruikte formulieren van de Rechtspraak, de Overheid, Commerciële en Bureau Wsnp. Het uitklap menu per onderdeel vindt u onder de groene driehoekjes.

Door op de regel te klikken van het gewenste formulier opent een pop-up scherm waarin u diverse velden kunt gaan invullen. Afhankelijk van welk formulier u kiest zijn de meeste velden al gevuld met gegevens uit het betreffende dossier.

U dient zelf de gegevens te controleren en het formulier verder in te vullen, daar waar nodig is. Als u na het invullen op 'OK' klikt wordt het formulier als PDF opgeslagen.

Deze PDF kunt u openen door op de naam van het formulier te klikken.

Tot 12/9/18 stond dit hier vermeld: In dit PDF formulier kunt u ook nog gegevens wijzigen (m.u.v. ING Bewindvoering regelen) Let op: als u het gewijzigde formulier wilt opslaan en vervolgens wilt e-mailen of afdrukken, dan kan dit alleen buiten OnView om. Dus via Outlook of een ander e-mail programma. Op deze manier kunt u het gewijzigde formulier alleen in OnView krijgen door het weer te uploaden.                                      Voor de zekerheid verwijderd, i.v.m. verschillen per PDF reader.

Het is dus beter om het formulier direct correct in te vullen of anders het fout ingevulde formulier te verwijderen (met het kruisje voor het formulier) en dan opnieuw te openen en in te vullen.