:

Uitklapmenu: Documenten/Digitaal Archief

OnView standaard:                OnView met Digitaal Archief:

OnView genereert zelf mappen, deze zijn in het blauw aangegeven.

Deze mappen worden gegenereerd n.a.v. de documenten die u koppelt. Bijvoorbeeld: de map identificatie wordt gevuld wanneer u bij de cliënt onder het tabblad identificatie een document koppelt aan een identificatie.  Of wanneer u onder de Rechtbank documenten toevoegt, ziet u die óók terug onder Documenten, Rechtbank. Overigens kunnen documenten uit de Rechtbank map nadien verplaatst worden naar een andere map.

Maar U kunt in OnView ook zelf een mappen structuur aanmaken. Dit kunt u enkel en alleen doen wanneer u de rechten hiertoe hebt. Dit kunt u doen via instellingen, Basisgegevens, Documentstructuur .

Heeft u een mappen structuur aangelegd, dan vindt u deze terug in uw documenten structuur door op het driehoekje te klikken bij het icoontje documenten: