:

Uitklapmenu: Documenten/Digitaal Archief

OnView standaard:                OnView met Digitaal Archief:

OnView genereert zelf mappen, deze zijn in het blauw aangegeven.

Deze mappen worden gegenereerd n.a.v. de documenten die u koppelt. Bijvoorbeeld: de map identificatie wordt gevuld wanneer u bij de cliënt onder het tabblad identificatie een document koppelt aan een identificatie.  Of wanneer u onder de Rechtbank documenten toevoegt, ziet u die óók terug onder Documenten, Rechtbank. Overigens kunnen documenten uit de Rechtbank map nadien verplaatst worden naar een andere map.

Maar U kunt in OnView ook zelf een mappen structuur aanmaken. Dit kunt u enkel en alleen doen wanneer u de rechten hiertoe hebt. Dit kunt u doen via instellingen, Basisgegevens, Documentstructuur .

Heeft u een mappen structuur aangelegd, dan vindt u deze terug in uw documenten structuur door op het driehoekje te klikken bij het icoontje documenten:

Standaard ziet u bij het openen van het documenten menu in u scherm alle documenten van dit dossier. Per map zie je welke documenten er aan toegevoegd zijn, wat je ook in het overzicht terug ziet. Dus staat er geen map in het totale overzicht vermeld bij het document, dat zal het document nog aan een map toe gevoegd moeten worden.

Hier heeft u de mogelijkheid om een document direct te gaan mailen, buiten de brieven-editor om. Uw document wordt als bijlage mee gestuurd met een standaard mail. Deze standaard tekst kan desgewenst direct aangepast worden voordat u de mail verzend. Bij het eerst volgende document dat verzonden wordt, krijgt het standaard mailtekstje weer zichtbaar.

Het standaard mail tekst kan de beheerder aanmaken via instellingen - basisgegevens .

Via de brieven-editor kun je wel terug zien welke documenten rechtstreeks vanuit het dossier verstuurd zijn:

Gerelateerde handleidingen:        Documenten

Digitaal Archief

Basisgegevens