:

Uitklapmenu: Betrokkenen

Tabblad Betrokkenen

Uitleg symbolen:

Met het groene plusje voeg je een belangrijke relatie van de cliënt toe.

Hier kunt u de betrokkenen archiveren
  Klik op het kruisje en u verwijderd de betrokkene

U ziet dan het onderstaand invul scherm:

Let op: Een naam in geven is verplicht.

Bij Relatie kunt u aan de hand van 'drop-down box' kiezen uit verschillende mogelijkheden.

Deze adresgegevens kunt u gebruiken om een brief te sturen vanuit OnView.

Brieven template:

Na het openen van een template in het dossier kunt u de adresgegevens van deze betrokkene selecteren via het icoontje 'Adressen selecteren' rechts in de onderste werkbalk. De naam van de betrokken(en) vindt u dan terug tussen de andere adressen op alfabetische volgorde.

Tabblad Archief

Wilt u een notitie toevoegen aan deze betrokkene, de-archiveer deze dan en voeg de notitie toe. Daarna kunt u de betrokkene weer archiveren.

Gerelateerde handleidingen:        Adressen

Cliënt

Communicatie