:

Uitklapmenu: Betalingen

Wanneer er snel betalingen gedaan moeten worden die niet noodzakelijk door het betaaladvies gecontroleerd moeten worden is een snelle methode het handmatig toevoegen van betalingen. Door op het groene plus knopje te drukken kunt u een betaling toevoegen. In het betalingenscherm is een lijst zichtbaar van alle betalingen die handmatig zijn toegevoegd en die nog uitgevoerd moeten worden.

Er opent zich een pop-up scherm waarin u als eerste een Rekening van een dossier moet selecteren. Daarna verschijnen de rest van de velden.
Let op: De dik gedrukte velden zijn verplicht.

Hieronder ziet u een voorbeeld van een ingevulde nieuwe betaling.

De knop OK + Nogmaals staat linksonder. Deze wordt gebruikt wanneer er snel een aantal betaalopdrachten achter elkaar ingevoerd moeten worden.

Betalingen verzamelen

Alle handmatig gemaakte betalingen worden verzameld bij Betalingen. Hier vindt u alle goedgekeurde betalingen die vanuit het betaaladvies doorstromen en alle handmatig aangemaakte betalingen die direct naar deze lijst zijn gezet. Handmatige betalingen worden dus NIET door het betaaladvies gecontroleerd. Ze komen samen bij de betalingenlijst (zie afbeelding). Via het exporteren worden deze betalingen meegenomen in het betaalbestand.

Gerelateerde handleidingen:  Betaaladvies

In behandeling