:

Uitdelingslijst

SHV 'Uitdelingslijst' komt alleen zichtbaar, als u hiervoor desbetreffende setting heeft aangevinkt bij Instellingen - Basisgegevens - SHV

Uitleg Uitdelingslijst

Templates die voor brieven gebruikt worden, die vanuit een SHV-dossier naar zijn/haar schuldeisers gestuurd worden. Deze noemen wij 'Uitdelingslijst'.

Het maken van een nieuwe template gaat op de exact dezelfde wijze als het maken van een 'Dossier brief ' (zie desbetreffende hoofdstuk).

Wanneer de aflossingscapaciteiten worden berekend via de 'Button Uitdelingslijst' bij menu 'Schulden', dan komt u automatisch bij de door u aangemaakte 'Template uitdelingslijst'.

Meer hierover bij hoofdstuk 'Schulden/SHV '

Tevens is bij 'Cliënt' - 'Uitklap-menu Documenten/Digitaal Archief ' zijn alle geprinte en gemailde uitdelingslijsten terug te vinden.

Gerelateerde handleidingen: Aanvinken Uitdelingslijst bij instellingen

SHV

Dossier Brieven