:

Transacties

In dit scherm ziet u alle transacties die vanuit de bank zijn geïmporteerd. Dat wil zeggen dat u een bestand bij de bank heeft opgehaald en die vervolgens heeft geïmporteerd bij OnView.

Als eerste selecteert u het gewenste dossier.

Als u dit heeft gedaan, kunt u de gewenste rekening van het geselecteerde dossier selecteren en vervolgens een datumselectie maken.

Daarna klikt u op  'zoeken'.

Ook kunt u gebruik maken van de zoekfunctie, u gaat dan zoeken in 'Extra zoekopties'. Dit spreekt voor zich.

Als u transacties in beeld heeft, kunt u transacties gaan koppelen aan inkomsten, uitgaven en schuldaflossingen.

Klik hierop, dan opent zich een detailscherm waarin u een koppeling kunt maken. U ziet transactie gegevens, daarna kunt u een keuze maken uit: Inkomsten, Uitgaven of Aflossingen schuld.

Uitleg koppelscherm transacties:

Daarnaast kunt u ook een gekoppelde transactie ontkoppelen, klik op dit icoon, vervolgens opent zich hetzelfde detailscherm weer. Dan klikt u op 'Verwijder koppeling'.

Echter is het maken van koppelingen ook terug te vinden onder Transacties koppelen .

Koppelingen al die wel gelegd zijn, kunt u terug vinden onder submenu-item Bank .

Gerelateerde handleidingen: Ongekoppelde transacties

Koppelingen