:

Transactie Rapport

Een belangrijk 'Management rapport' waar veel uit te halen valt.

Standaard staan de dossiers aangevinkt, die een papieren versie van het transactierapport ontvangen.

Meer hierover kunt u teruglezen via Periodiek transactierapport.

Natuurlijk kan er voor alle dossiers gekozen worden.

Maakt u gebruik van Dossierbeheer, dan zijn alleen de dossiers zichtbaar die onder uw beheer vallen.

Als 'Beheerder' kunt u d.m.v. de QuickButton alsnog alle dossiers inzien.

Naast een compleet rapport, kan er afzonderlijk gekeken worden naar de Bij-, Afschrijvingen, Totaaltellingen en Saldo per periode en ook per rubriek.

Door gebruik te maken van de 'Quickbutton' kan er per medewerker gekeken worden.

Via de zoekfunctie kunt u d.m.v. OCR specifieke woorden/letters van een transactie in het rapport terugvinden.

Rapporten exporten en/of uitprinten, meer hierover zie uitleg algemene handleiding Rapporten.

Gerelateerde handleidingen: Dossierbeheer

Periodiek transactierapport

Rapporten