:

Tools menu

Het tools menu is het kleinste menu in OnView en zit verstopt achter het groene driehoekje rechtsboven in het scherm. In het Tools menu staan diverse handige links en gereedschappen.

Alle dossiers  Als gebruiker snel kunnen switchen tussen eigen dossiers en die van de collega's.
Nieuwsbrieven Hier zijn de door OnView verzonden Nieuwsbrieven nog eens na te lezen.
Teamviewer Een mogelijkheid om een OnView service-desk medewerker met u mee te laten kijken.
Er is een versie voor een PC (1) en voor een Mac (2) beschikbaar.
VTLB-Calculator De berekening kan hier opgestart worden.
Advodirect  Momenteel in de testfase, zodra hier meer over bekend is, dan komt ook de handleiding hiervoor beschikbaar.
Helpdesk Via deze tool wordt u doorverwezen naar het Helpdesk platform voor het inschieten van wensen en tickets
Basis energie Hier kunt u uw aanvraag voor energie/gas bij Basis Energie indienen.
Wachtwoordgenerator Hier kunt u door het systeem een wachtwoord laten genereren.
Handleidingen Hier gaat u rechtstreeks naar de OnView handleidingen.
FAQ Hier gaat u rechtstreeks naar de OnView meest gestelde vragen.
Gebruikersgroep  Deze groep bestaat uit een aantal OnView gebruikers die graag mee willen praten en denken over de ontwikkelingen van OnView. Voor uw wensen m.b.t. OnView, schrijf u dan in voor het Forum.

Gerelateerde handleidingen: Nieuwsbrieven

Teamviewer

VTLB-Calculator

OnView Portal