:

Tijdregistratie

Voordat u gebruik kunt maken van tijdregistratie moet u deze functionaliteit eerst activeren. Dit kunt u doen in Instellingen.

Tijdregistratie in dossier

In het dossiermenu vindt u onderaan de verzameling van gemaakte tijdregistratie regels. Dit is een opsomming van alle regels die gemaakt zijn in notities, acties, uitgaven en schulden. U kunt op deze plaats ook nog losse regels toevoegen van alle werkzaamheden die niet vanuit OnView aangemaakt kunnen worden. Denk daarbij aan huisbezoek, rechtbank bezoek etc…

U kunt regels verwijderen door op het kruisje te klikken, en bewerken door op de blauwe link te klikken in kolom ‘Datum’.

Klik op het groene ‘plusje’ om een nieuwe tijdsregistratie aan te maken.

Tabblad Tijdregistreren:

Datum: Bij het aanmaken van een nieuwe registratie staat de datum altijd op vandaag.
Type: Kies hier het type van de activiteit. De typen kunt u aanpassen en toevoegen onder instellingen.
Activiteit:  Aan de hand van het ingestelde typen, en de activiteiten die zijn toegevoegd aan dit type onder instellingen. Kunt u hier een activiteit kiezen.
Eenheid:

De eenheden worden automatisch ingevuld aan de hand van de geselecteerde activiteit. Bij instellingen heeft u namelijk aantal eenheden aan een activiteit toegevoegd.

Maar mocht de eenheid niet kloppen in dit dossier dan kunt u deze hier aanpassen. Deze aanpassing wordt dan ook alleen in dit dossier doorgevoerd,

de originele eenheid in de activiteit bij instellingen blijft onveranderd.

Opmerking:  Specifieke opmerkingen horend bij deze specifieke tijdsregistratie in dit dossier, kan hier vermeld worden.
Contact gehad met:  Hier kunt u een contactpersoon kiezen. Als deze niet in de lijst staat kunt u deze toevoegen door op het adresboekje te klikken.
Medewerker:  Staat standaard op de naam van de gebruiker, die ingelogd is. De tijdsregistratie kan op naam van een collega gezet worden.

Tabblad Regels:

Hier vindt u alle momenten terug, dat er voor deze ene specifieke activiteit tijd is geregistreerd.

Rechtsboven in het het scherm kunt u via het printer-icoon het rapport tijdschrijven uitprinten.

Gerelateerde Handleidingen: Instellingen Tijdregistratie

Tijdregistratie Notities

Tijdregistratie Acties

Tijdregistratie Uitgaven

Tijdregistratie Schulden

Rapport Tijdschrijven