:

Tijdregistratie Uitgaven

Voordat u gebruik kunt maken van tijdregistratie moet u deze functionaliteit eerst activeren. Dit kunt u doen in Instellingen .

Onder uitgaven kunt u tijdregistratie regels toevoegen. Als u een uitgave aan het bewerken bent kunt u rechts bovenin op het Tijdsregistratie icoon klikt krijgt u het volgende scherm te zien.

Hier kunt u nieuwe tijdregistratie regels aanmaken en deze bekijken in het tabblad Regels.

Gerelateerde Handleidingen: Instellingen Tijdregistratie

Tijdregistratie Dossier

Tijdregistratie Notities

Tijdregistratie Acties

Tijdregistratie Schulden

Rapport Tijdschrijven