:

Tijdregistratie acties

Voordat u gebruik kunt maken van tijdregistratie moet u deze functionaliteit eerst activeren. Dit kunt u doen in Instellingen .

Wanneer u een nieuwe Actie gaat aanmaken, kunt u de tijd registreren.
Als u een notitie of actie aan het bewerken bent, kunt u bovenaan klikken op het Tijdsregistratie icoon en ingeven om type registratie het gaat met aanvangstijdstip en activiteit etc.

Na het invullen van de gegevens kunt u op de knop ‘OK’ klikken en wordt er een nieuwe regel toegevoegd aan tijdregistratie.
Bij tabblad ‘Regels’ kunt u terugzien welke tijdsregistratie er e.v.t. al voor deze Actie is aangemaakt.

Gerelateerde handleidingen: Tijdregistratie instellingen

Tijdregistratie dossier

Tijdregistratie acties

Tijdregistratie Schulden

Tijdregistratie Uitgaven

Rapport Tijdschrijven