:

Tijdregistratie

Als tijdregistratie aan wordt gezet, kunt u een aantal opties instellen.

Melding weergeven:

Wanneer deze functie aanstaat krijgt u een melding voor urenregistratie wanneer er een notitie/actie/uitgaven/schuld wordt aangemaakt. De melding krijgt u alleen wanneer er geen urenregistratie is ingevuld.

Tijdseenheid:
Hier geeft u aan hoeveel minuten één tijdseenheid inhoud.
Instellingen tijdregistratie heeft de volgende tabbladen:

• Activiteiten
  • Typen

Voorbeeld melding wilt u tijd registreren:

Tabblad activiteiten

Alle activiteiten die al ingevuld staan zijn overgenomen uit de werkzaamheden lijst zoals door LOVCK is vastgesteld. Hier kunt u nieuwe tijdregistratie activiteiten toevoegen, deze kunt u later weer gebruiken wanneer u een nieuwe tijdregistratie regels gaat aanmaken.

Maak een nieuwe activiteit aan en het volgende pop-up venster sprint op:

Omschrijving   Hier voert u de omschrijving in van de activiteit.
Type Hier kiest u het type van de activiteit. U kunt Types toevoegen en aanpassen onder het tabblad Type.
Speciaal Hier geeft u aan of de activiteit een speciale activiteit is. De speciale activiteiten zijn vastgesteld door het LOVCK. Wanneer later deze regel gekozen wordt in OnView wordt deze regel anders gekleurd.
Tijdseenheid Hier voert u een standaard tijdseenheid in voor deze bepaalde activiteit.

Tabblad typen

In dit tabblad kunt u nieuwe tijdregistratietypen aanmaken.

Het volgende pop-up scherm verschijnt dan:

Nu kunt u gebruik gaan maken van Tijdregistratie in dossiers.

Bent u een OnView beheerder en werkt u met rechtenbeheer, bepaal dan ook of collega's alle rechten krijgen voor tijdregistratie.

Gerelateerde Handleidingen: Tijdregistratie in dossier

Tijdregistratie Notities

Tijdregistratie Acties

Tijdregistratie Uitgaven

Tijdregistratie Schulden

Rapport Tijdschrijven

Rechten