:

Tegenrekeningen

Tegenrekening toevoegen

In dit scherm ziet u alle tegenrekeningen. Hier kunt u rekeningen ingeven die u bij meerdere dossiers wilt gebruiken.

Klik op 'Nieuwe tegenrekening toevoegen' om een nieuwe tegenrekening toe te voegen.

Dan opent zich een detailscherm wat ingevuld moet worden.

Let op:  Alle dik gedrukte velden zijn verplicht.

• Ook hier heeft u de mogelijkheid een adres te koppelen.
  • De tegenrekening kan aan een dossier gehangen worden. Dan moet u wel zeker weten, dat dit rekeningnummer ook niet toepasbaar zou kunnen zijn voor andere dossiers. Maak je hier gebruik van, dan is het rekeningnummer niet in een ander dossier bij een uitgaven in te geven.

Klik op het kruisje en u kunt tegenrekeningen verwijderen. Vervolgens op 'Ja' drukken om het verwijderen te bevestigen.

Gerelateerde handleidingen: Cliënt rekeningen