:

Teamviewer

Om onze gebruikers optimaal te ondersteunen maken wij gebruik van teamviewer. Teamviewer is een applicatie voor support op afstand. Wanneer u op teamviewer klikt in het tools menu start er een download.

Door deze download uit te voeren opent u een kanaal voor ons om mee te kijken op uw PC. U geeft ons het 9-cijferige nummer door zodat we ook echt toegang krijgen. We kunnen dan gezamenlijk op uw computer werken en wij zien dan alles wat u ook op uw PC ziet. Op het moment dat u teamviewer sluit is ook de verbinding verbroken.

Voor OnView gebruikers die met een Mac OS werken (Apple PC) is er een aparte versie te downloaden.