:

Teamviewer

Om onze gebruikers optimaal te ondersteunen maken wij gebruik van teamviewer. Teamviewer is een applicatie voor support op afstand. Wanneer u op teamviewer klikt in het tools menu start er een download en wordt er een Teamviewer sessie gestart.

Door deze download uit te voeren onderaan de pagina, opent u een kanaal voor ons om mee te kijken op uw PC.
We kunnen dan gezamenlijk op uw computer werken en wij zien dan alles wat u ook op uw PC ziet. Op het moment dat u teamviewer sluit is ook de verbinding verbroken.