:

Tabblad Identificatie

Het is mogelijk voor zowel cliënt als partner als zijn/haar kinderen identificatie te registreren.

Het groene plusknopje geeft aan dat er een nieuw item toegevoegd kan worden aan de lijst
      Het 'download icoontje' download het gekozen bestand zodat het geopend kan worden

Het kruisje verwijderd de identificatie

Het potloodje zorgt ervoor dat de gegevens van de identificatie gewijzigd kunnen worden

Nummer:

Het nummer van de id-kaart of paspoort kan worden ingevoerd.

Soort:

Paspoort, Identiteitskaart, Verblijfsdocument, W-document of Rijbewijs.

Geldig tot:

De geldigheidsdatum van de identificatie kan hier ingevoerd worden. Let op! Dit zorgt voor een automatische actie! Dat betekent dat OnView een actie laat zien op het dashboard bij opstarten en op het dashboard van deze cliënt wanneer de identificatie over 1 maand gaat verlopen.

Persoon:

Kies de houder van de identificatie. De cliënt, partner of zijn/haar kinderen.

Kopie document:

De knop 'Upload document' maakt het mogelijk een ingescand bestand dat op uw eigen harddisk staat te koppelen aan deze identificatie. Het type van deze scan maakt niet uit (PDF, jpeg, PNG) Om het bestand te openen moet daarvoor wel een programma op uw PC aanwezig zijn. Let op! Dit bestand is terug te zien in tabblad identificatie maar ook in de documentstructuur van de cliënt of de globale documentstructuur onder de documentenmap 'identificatie'.

Gerelateerde handleidingen:     Autoacties

Documenten

Archiefstructuur