:

Tabblad Contactgegevens

Hier voert u de adresgegevens van de cliënt en zijn/haar partner in.

Postadres

Wanneer het postadres afwijkt van het woonadres, dan kunt u dat aanvinken.

Belangrijk om te weten:

Het e-mailadres wordt standaard als optie gegeven bij het aanmaken van een 'Cliënt login' (Mijn.OnView). Meer informatie hierover vindt u terug bij Menu Inzage . Dit kan overschreven worden wanneer dat niet wenselijk is.

Bij het Overzicht Dossiers kan gezocht worden op de telefoonnummers die u bij de contactgegevens ingevoerd heeft.

Gerelateerde handleidingen:    Dossieroverzicht

instellingen Cliënt login

Uitklapmenu Inzage