:

Tabblad Rechtbank: Documenten

Documenten

Met het groene plusje bovenaan in dit tabblad kunt u een document in OnView uploaden, die op uw eigen PC staat. Door op 'bestanden' te klikken gaat u naar uw eigen PC en kunt u het document selecteren. Door op de button 'open' te klikken komt deze in de linker kolom in OnView te staan. Door vervolgens op de button 'uploaden' te klikken wordt het document in het dossier geplaatst, in het blauwe mapje 'Rechtbank'.

Dit document verschijnt dan in het overzicht van de documenten bij Rechtbank, tabblad Documenten.

Andere documenten die hier in staan, zijn de documenten of Rapporten die door OnView zijn gegenereerd. Zoals het rapport Boedelbeschrijving en Rekening & Verantwoording, de berekening van de VTLB Calculator en de Rekening en Verantwoording die via het dossiermenu  en het submenu Rekening en Verantwoording gemaakt kan worden.

Met het kruisje kunt u het gehele document verwijderen

Met het potloodje kunt u de naam van het document wijzigen, een adres koppelen of het document naar een andere (gele) map verplaatsen. Let op: bij deze handeling is het document dus uit de map 'Rechtbank'

Hiermee kunt u het document downloaden en op uw eigen PC opslaan. Dit kan nodig zijn als u een van deze documenten als bijlage wilt toevoegen in uw eigen mailprogramma

Gerelateerde Handleidingen: Rechtspraak

Digitaal Toezicht