:

Tabblad Rechtbank: Zaak

Zaak

Dit tabblad treft u aan, als het een Rechtspraak-dossier betreft!

Mocht het zo zijn, dat een dossier verkeerd is gekoppeld, dan heeft u hier de mogelijkheid om desbetreffende dossier 'los te koppelen'.

Communiceren met de Rechtbank

Dit is de pagina, waar je communiceert met de Rechtbank d.m.v. berichten. Hiermee worden de afzonderlijke berichten bedoeld, die van invloed zijn op een dossier. Denk hierbij aan het overlijden of adreswijziging van een cliënt .

Klik op het berichten-icoon en u komt automatisch in een pop-up scherm.

Hier heeft u 2 opties:

- Via het groene kruisje kunt u een nieuw bericht kunt maken.

- Hier vindt u een overzicht van alle communicatie tussen u en de Rechtbank.

Nieuw bericht maken

Het is niet mogelijk om bijlagen toe te voegen.

Gerelateerde Handleidingen: Rechtbank

Communicatie met Rechtspraak