:

Tabblad Rechtbank

In OnView zijn de adressen, telefoonnummers en e-mail adressen van deze rechtbanken en locaties opgeslagen. We volgen hier de gegevens die worden vermeldt op Rechtspraak.nl.

Tabbladen 'Zaak, Verzoeken en berichten' komen pas te voorschijn wanneer het een Keidossier betreft.

Deze gegevens kunt u gebruiken om als variabele in te laten vullen in een brieven template.

LET OP: bij de variabele 'Rechtbank naam', 'Rechtbank postadres', etc.  wordt het adres gevuld wat daaraan gekoppeld is. Bij de variabele 'Kanton naam', 'Kanton postadres', etc.  die van de locatie of van het kanton.

De naam van de Rechter-commissaris kan ook ingevuld worden en gebruikt worden als variabele in een brieven template.

• Beschikkingsdatum:  Hier vult u de datum in die op de beschikking staat van deze cliënt.
  • Einddatum:  Hier vult u de einddatum in van de beschikking. Standaard volgt een half jaar voor deze datum een automatische actie in het Dashboard dat de einddatum nadert.Deze automatische actie is door u te wijzigen of uit te zetten bij Instellingen.  Bij Basisgegevens kunt u naar Auto acties gaan. Daar ziet u alle automatische acties. Door op de omschrijving te klikken 'Einddatum beschikking' kunt u het aantal dagen wijzigen wanneer u de acties wilt zien in het Dashboard of u kunt de actie uitvinken.
  • Kenmerk nummerHier vult u het kenmerk in dat door de Rechtbank op de beschikking is vermeld.
  • CB of BM nummerHier vult u het CB of BM nummer in van de relatie.
  • Boedelbeschrijving  Uiterste  inleverdatumde datum waarop deze ingeleverd moet worden. Standaard volgt 30 dagen voor deze datum een automatische actie in het Dashboard dat u een Boedelbeschrijving moet maken. Deze automatische actie is door u te wijzigen of uit te zetten bij Instellingen.  Bij Basisgegevens kunt u naar Auto acties gaan. Daar ziet u alle automatische acties. Door op de omschrijving te klikken 'Boedelbeschrijving maken' kunt u het aantal dagen wijzigen wanneer u de acties wilt zien in het Dashboard of u kunt de actie uitvinken. Door op het Rapporten icoontje te klikken achter het datumveld gaat u direct naar het Rapport Boedelbeschrijving.
  • Boedelbeschrijving partner Uiterste inleverdatum: Het is ook mogelijk omeen automatisch actie aan te maken voor de Boedelbeschrijving van de partner. Doorloop hiervoor dezelfde stappen als hierboven omschreven.
  • Verzonden naar rechtbankde datum waarop u deze hebt verzonden naar de rechtbank.
  • Toelichting t.b.v. rapportende tekst die u hier invult wordt automatisch gevuld als u een nieuwe R & V of Boedelbeschrijving aanmaakt bij Rapporten.

In OnView zijn de adressen, telefoonnummers en e-mail adressen van deze rechtbanken en locaties opgeslagen. We volgen hier de gegevens die worden vermeldt op Rechtspraak.nl.

Tabbladen 'Zaak, Verzoeken en berichten' komen pas te voorschijn wanneer het een Keidossier betreft.

Deze gegevens kunt u gebruiken om als variabele in te laten vullen in een brieven template.

LET OP: bij de variabele 'Rechtbank naam', 'Rechtbank postadres', etc.  wordt het adres gevuld wat daaraan gekoppeld is. Bij de variabele 'Kanton naam', 'Kanton postadres', etc.  die van de locatie of van het kanton.

De naam van de Rechter-commissaris kan ook ingevuld worden en gebruikt worden als variabele in een brieven template.

• Beschikkingsdatum:  Hier vult u de datum in die op de beschikking staat van deze cliënt.
  • Einddatum:  Hier vult u de einddatum in van de beschikking. Standaard volgt een half jaar voor deze datum een automatische actie in het Dashboard dat de einddatum nadert.Deze automatische actie is door u te wijzigen of uit te zetten bij Instellingen.  Bij Basisgegevens kunt u naar Auto acties gaan. Daar ziet u alle automatische acties. Door op de omschrijving te klikken 'Einddatum beschikking' kunt u het aantal dagen wijzigen wanneer u de acties wilt zien in het Dashboard of u kunt de actie uitvinken.
  • Kenmerk nummerHier vult u het kenmerk in dat door de Rechtbank op de beschikking is vermeld.
  • CB of BM nummerHier vult u het CB of BM nummer in van de relatie.
  • Boedelbeschrijving  Uiterste  inleverdatumde datum waarop deze ingeleverd moet worden. Standaard volgt 30 dagen voor deze datum een automatische actie in het Dashboard dat u een Boedelbeschrijving moet maken. Deze automatische actie is door u te wijzigen of uit te zetten bij Instellingen.  Bij Basisgegevens kunt u naar Auto acties gaan. Daar ziet u alle automatische acties. Door op de omschrijving te klikken 'Boedelbeschrijving maken' kunt u het aantal dagen wijzigen wanneer u de acties wilt zien in het Dashboard of u kunt de actie uitvinken. Door op het Rapporten icoontje te klikken achter het datumveld gaat u direct naar het Rapport Boedelbeschrijving.
  • Boedelbeschrijving partner Uiterste inleverdatum: Het is ook mogelijk omeen automatisch actie aan te maken voor de Boedelbeschrijving van de partner. Doorloop hiervoor dezelfde stappen als hierboven omschreven.
  • Verzonden naar rechtbankde datum waarop u deze hebt verzonden naar de rechtbank.
  • Toelichting t.b.v. rapportende tekst die u hier invult wordt automatisch gevuld als u een nieuwe R & V of Boedelbeschrijving aanmaakt bij Rapporten.

In OnView zijn de adressen, telefoonnummers en e-mail adressen van deze rechtbanken en locaties opgeslagen. We volgen hier de gegevens die worden vermeldt op Rechtspraak.nl.

Tabbladen 'Zaak, Verzoeken en berichten' komen pas te voorschijn wanneer het een Toezicht-dossier betreft.

Deze gegevens kunt u gebruiken om als variabele in te laten vullen in een brieven template.

LET OP: bij de variabele 'Rechtbank naam', 'Rechtbank postadres', etc.  wordt het adres gevuld wat daaraan gekoppeld is. Bij de variabele 'Kanton naam', 'Kanton postadres', etc.  die van de locatie of van het kanton.

De naam van de Rechter-commissaris kan ook ingevuld worden en gebruikt worden als variabele in een brieven template.

• Beschikkingsdatum:  Hier vult u de datum in die op de beschikking staat van deze cliënt.
  • Einddatum:  Hier vult u de einddatum in van de beschikking. Standaard volgt een half jaar voor deze datum een automatische actie in het Dashboard dat de einddatum nadert.Deze automatische actie is door u te wijzigen of uit te zetten bij Instellingen.  Bij Basisgegevens kunt u naar Auto acties gaan. Daar ziet u alle automatische acties. Door op de omschrijving te klikken 'Einddatum beschikking' kunt u het aantal dagen wijzigen wanneer u de acties wilt zien in het Dashboard of u kunt de actie uitvinken.
  • Kenmerk nummerHier vult u het kenmerk in dat door de Rechtbank op de beschikking is vermeld.
  • CB of BM nummerHier vult u het CB of BM nummer in van de relatie.
  • Boedelbeschrijving  Uiterste  inleverdatumde datum waarop deze ingeleverd moet worden. Standaard volgt 30 dagen voor deze datum een automatische actie in het Dashboard dat u een Boedelbeschrijving moet maken. Deze automatische actie is door u te wijzigen of uit te zetten bij Instellingen.  Bij Basisgegevens kunt u naar Auto acties gaan. Daar ziet u alle automatische acties. Door op de omschrijving te klikken 'Boedelbeschrijving maken' kunt u het aantal dagen wijzigen wanneer u de acties wilt zien in het Dashboard of u kunt de actie uitvinken. Door op het Rapporten icoontje te klikken achter het datumveld gaat u direct naar het Rapport Boedelbeschrijving.
  • Boedelbeschrijving partner Uiterste inleverdatum: Het is ook mogelijk omeen automatisch actie aan te maken voor de Boedelbeschrijving van de partner. Doorloop hiervoor dezelfde stappen als hierboven omschreven.
  • Verzonden naar rechtbankde datum waarop u deze hebt verzonden naar de rechtbank.
  • Toelichting t.b.v. rapportende tekst die u hier invult wordt automatisch gevuld als u een nieuwe R & V of Boedelbeschrijving aanmaakt bij Rapporten.

Gerelateerde handleidingen:        Brieven

Uitklapmenu: Documenten/Digitaal Archief

Rekening en Verantwoording

Boedelbeschrijving

VTLB calculator

Toezicht