:

Tabblad Opmerkingen

OnView biedt de mogelijkheid persoonlijke opmerkingen over de cliënt te noteren.

Hiervoor is het veld 'Opmerkingen' bedoeld. Dit kan geheel naar eigen inzicht gevuld worden.

Alle symbooltjes waar u gebruik van kunt maken voor uw notities, zult u herkennen vanuit Word of Excel.
Hoe u een afbeelding toe kunt voegen kunt u lezen via 'instellingen' bij de Basisgegevens onder alinea 'Standaard mailtekst'.

Wanneer het vinkje 'Laat opmerkingen zien op het Dossier Dashboard' aangevinkt is, dan worden de opmerkingen zichtbaar op het dossier dashboard. Gegevens ingevoerd in dit tabblad komen terug op het 'dashboard' van de cliënt. Vanuit de dashboard module kunnen ook opmerkingen ingevoerd worden. Middels het 'Opslaan' icoontje rechtsboven in de gele balk kan ook vanuit het dashboard een opmerking toegevoegd worden.

Gerelateerde handleidingen:     Dossierdashboard