:

Tabblad Beheerders

Voor bedrijven met meer dan 1 gebruiker die graag dossierbeheer willen toepassen is tabblad 'Beheerders' gemaakt. Wanneer u 1 OnView licentie heeft vervalt dit tabblad omdat u zelf alle dossiers in mag zien. Zodra de Hoofdbeheerder in een dossier aangegeven moet worden is het mogelijk om te zoeken op gebruikers. Wanneer u wilt bepalen welke van uw medewerkers in welk dossier mogen kijken dan kan de gebruiker met beheerders rechten dossierrechten wijzigen via dit tabblad. (dit is ook globaal te wijzigen via instellingen!)

In bovenstaand voorbeeld mogen de medewerkers zonder vinkje dit dossier niet zien. Wanneer ze inloggen zullen ze dit dossier niet in hun overzicht zien.

Voor bijvoorbeeld Marja is handmatig aangegeven dat hij dit dossier wel mag inzien. Wanneer Marja inlogt zal dit dossier wel in zijn overzicht staan.

Voor de andere gebruikers zijn de vinkjes grijs. Dit komt omdat voor deze gebruikers via de globale rechten via instellingen is bepaald dat zij als gebruiker 'alle dossiers' mogen inzien. Wanneer zij inloggen zien zij alle dossiers. Dit kan enkel gewijzigd worden via instellingen - dossierbeheer.

LET OP: Het recht van toegang tot alle dossiers bij 'instellingen - dossierbeheer' is bepalend of wijzigingen in aangevinkte dossiers doorgevoerd worden op dossier niveau (tabblad beheerder). Wilt u dus onderscheid maken in beheren van dossiers, maak dan geen gebruik van toegang tot alle dossiers.

Wat gebeurd er als er nieuwe dossiers worden toegevoegd?

Als de beheerder/administrator het dossier heeft toegevoegd kan deze direct naar het tabblad Beheerders, in het Dossiermenu Client om het dossier aan het dossierbeheer van gebruikers toe te voegen. (Of, zoals hierboven beschreven, via Instellingen)

De gebruikers waar het vinkje grijs is, hebben al toegang tot dit dossier omdat bij hen het vinkje “toegang tot alle dossiers” aangevinkt is. De andere gebruikers kunnen hier nog aangevinkt worden.

Controleer nog wel de rechten voor deze nieuwe gebruiker.

Gerelateerde handleidingen:        Dossierbeheer