:

Tabblad 7: Schulden

De schulden die hier zijn weergegeven worden uit de schuldenlijst gehaald die in het dossiermenu staat. Alle schulden die u hier nog handmatig aan toevoegt komen niet in de schuldenlijst in het dossier, maar blijven enkel zichtbaar in dit formulier.

Omdat de originele pdf van rechtspraak maar ruimte geeft voor 4 schulden worden alle overige schulden als bijlage meegegeven in de uiteindelijke PDF die gemaakt wordt.

Links onder in uw beeldscherm:

Direct dossier raadplegen, via een extra tabblad in uw browser.

De mogelijkheid om rechtstreeks naar desbetreffende handleiding per R&V tabblad te gaan.