:

Tabblad 6: Bezittingen

Dit tabblad wordt gevuld vanuit de rekeningen en het vermogen dat is ingevoerd via het dossiermenu. Alle informatie die u hier nog handmatig aan toevoegt wordt niet opgeslagen in het dossier maar is enkel beschikbaar in dit formulier. Per item kunnen de bijbehorende bijlagen toegevoegd worden.

In dit tabblad ziet u:

- u alle rekeningen waarvan in de gekozen periode een saldo aanwezig is.
De saldo's van alle rekeningen moeten kloppen, ook van de niet gekoppelde rekeningen.

- al het ingevulde vermogen uit het dossiermenu vermogen.

Alle nodige bijlagen, die mee gestuurd dienen te worden, kunnen hier per onderdeel worden bijgevoegd. Geldig voor bankrekeningen, leefgeldrekening, aandelen/obligaties, verzekeringen, roerend - en onroerend goed.

Waar u rekening mee dient te houden:

Een opgeheven rekening waarvan de laatste transacties niet meer zijn ingelezen kunnen voor verschillen zorgen.

Links onder in uw beeldscherm:

Direct dossier raadplegen, via een extra tabblad in uw browser.

De mogelijkheid om rechtstreeks naar desbetreffende handleiding per R&V tabblad te gaan.