:

Tabblad 5: PGB

In het tabblad PGB is er de mogelijkheid om een PGB rekening te registeren. Na het aanvinken van het PGB verschijnen er een aantal mogelijkheden. Wanneer er bij de rekeningen van de cliënt een PGB rekening is opgevoerd en de banktransacties zijn ingelezen wordt het totaal ontvangen bedrag in die periode automatisch weergegeven.

Wanneer er wel een PGB rekening is maar deze is niet opgevoerd in het dossier kunt u deze gegevens handmatig hier invoeren.

Links onder in uw beeldscherm:

Direct dossier raadplegen, via een extra tabblad in uw browser.

De mogelijkheid om rechtstreeks naar desbetreffende handleiding per R&V tabblad te gaan.