:

Tabblad 3: Uitgaven

Dit is een weergave van alle ingekomen en gekoppelde transacties over de opgegeven periode en de weergave van al uw rubrieken. OnView heeft altijd gewerkt met flexibele rubrieken. Onze gebruikers mogen een eigen rubrieken systeem hanteren en opvoeren. Het formulier van de rechtbank werkt met een eigen rubriekenlijst en deze komt niet overeen met uw rubriekenlijst. We werken vanaf nu met 2 type rubrieken:

Uitgaven scherm

• OnView rubrieken à Dat zijn uw eigen rubrieken die u gebruikt voor uw inkomsten en uitgaven
  • Rechtspraak rubrieken à Dat zijn de rubrieken die vast op het formulier rechtspraak.nl staan. Deze kunnen door de rechtbanken gewijzigd of uitgebreid worden

U kunt uw OnView rubriek eenmalig koppelen met een rechtbank rubriek. Daarna weet OnView hoe de koppeling loopt. Dit kunt u op 2 manieren doen.

• Rubriek koppelen via instellingen: U gaat via instellingen naar basisgegevens à rubrieken en geeft daar per rubriek aan bij welke R&V rubriek van de rechtbank deze rubriek hoort.
  • Rubriek koppelen via het R&V formulier: Of u gaat in tabblad 2. Inkomsten en tabblad 3. Uitgaven bij iedere rubriek eenmalig aangeven bij welke R&V rubriek deze hoort.

Alle rubrieken die niet aan een rechtbank rubriek gekoppeld zijn staan onder de rubriek 'Overige' en zijn te openen door op het vergrootglas achter het bedrag te klikken. Vanuit daar gaat u uw eigen rubrieken koppelen aan de R&V rubrieken. U hoeft dit maar éénmalig te doen voor alle dossiers gelijktijdig.

OnView laat alleen de rubrieken zien waar bedragen aan gekoppeld zijn. Wanneer u ook de lege rechtbank rubrieken wilt zien dan kunt het vinkje 'alle posten laten zien' aanvinken.

Dit is een weergave van alle ingekomen en gekoppelde transacties over de opgegeven periode en de weergave van al uw rubrieken. OnView heeft altijd gewerkt met flexibele rubrieken. Onze gebruikers mogen een eigen rubrieken systeem hanteren en opvoeren. Het formulier van de rechtbank werkt met een eigen rubriekenlijst en deze komt niet overeen met uw rubriekenlijst. We werken vanaf nu met 2 type rubrieken:

In bovenstaande printscreen staan de uitgaven rubrieken die de rechtbank hanteert. Ongekoppelde rubrieken ziet u onder 'Overige' uitgaven. OnView zet daar alle rubrieken in waarvan nog niet bekend is bij welke R&V rubriek deze hoort. U kunt deze ook vanuit hier koppelen aan de juiste rubriek. Of ga  terug in OnView bij menu Uitgaven desbetreffende transacties koppelen aan juiste rubriek.

Uitgave detailscherm

Wanneer u in het uitgavescherm op het vergrootglas klikt dan opent zich een detailscherm. U ziet hier welke rubrieken u allemaal aan deze rechtbank rubriek gekoppeld heeft.  In onderstaand voorbeeld ziet u het scherm dat naar voren komt als het vergrootglas achter de leefgeld rubriek wordt aangeklikt.

Koppelen rechtbankrubriek vanuit R&V

Bijvoorbeeld: U gebruikt een rubriek 'leefgeld' en een rubriek 'extra leefgeld'. Voor de R&V horen deze allebei gekoppeld te worden aan 'levensonderhoud/zakgeld'. Er kunnen dus meerdere OnView rubrieken aan 1 R&V rubriek gekoppeld worden. Koppelen rubriek in R&V: Door op het icoontje vergrootglas te klikken achter een rubriek ziet u welke OnView rubrieken er allemaal aan de betreffende R&V rubriek zijn gekoppeld. Hieronder ziet u 3 rubrieken die gekoppeld zijn aan 'Overige'. Door op het potloodje te klikken kunt u deze koppelen aan een andere R&V rubriek.

Bijvoorbeeld: De pop-up geeft onderstaande scherm nadat u op het potloodje van de te koppelen rubriek heb geklikt. Hier koppelen we de OnView rubriek '02. Leefgeld- leefgeld aan de R&V rubriek '"Leefgeld/zakgeld'. B

Rubriek overige

Wanneer we het vergrootglas van de rubriek 'Overige' klikken zien we onderstaand scherm. De rubriek 'Leefgeld' dient hier nog gekoppeld te worden aan de juiste rechtbank rubriek. De rubriek '(Overige)' geeft aan dat er nog een aantal ongekoppelde transacties zijn binnen de gekozen periode. Deze dient u eerst nog te koppelen in OnView bij menu Uitgaven.

Links onder in uw beeldscherm:

Direct dossier raadplegen, via een extra tabblad in uw browser.

De mogelijkheid om rechtstreeks naar desbetreffende handleiding per R&V tabblad te gaan.

Gerelateerde handleidingen: Rubrieken