:

Tabblad 12: Controle

Het bolletje bovenaan het tabblad is rood.

- Diverse meldingen zijn mogelijk, zoals een BM nummer dat nog niet aan het dossier is toegevoegd in OnView. Vul deze dan in bij desbetreffende menu in het dossier van de cliënt.

- Zoek ook uit, waarom er e.v.t. een Verschil der verschillen is. Dit doet u door op het loepje achter het bedrag te klikken.

Het bolletje bovenaan het tabblad is oranje
- In het voorbeeld hierboven worden nog bijlage gevraagd, die er nog niet aan toegevoegd zijn.

Het bolletje bovenaan het tabblad is groen

- Verschil der verschillen in weggewerkt en alle bijlagen zijn eraan toegevoegd.

Er zijn diverse mogelijke verschillen

Verschil door partner

Betreft het een partner dossier en maak je een R&V aan voor alleen je cliënt, dan kan het verschil komen vanuit de partner. Geef dit dan bij toelichtingen aan.

Vooraf bij het aanmaken van de R&V geef je in of je de R&V maakt voor je cliënt, diens partner of voor beide.

Verschil in transacties onder het loepje

In het pop-up venster worden meteen de periodes weergegeven, die opnieuw in gelezen moeten worden. Moet er een grote periode ingelezen worden, doe dit dan in etappes. Lees hiervoor de handleiding 'importeren ' nog eens na.

In bovenstaand voorbeeld zie je dat er een saldo verschil is in een bepaalde periode. Lees deze ene periode van deze ene cliënt nog eens in.

Het is dan vervolgens wel de bedoeling, dat u de gegevens in de R&V weer opnieuw genereert.

Het kan zijn, dat u voor de ING of Rabo-particulieren rekeningen ook moet herberekenen, met de juiste bedragen.

Er zijn geen verschillen gevonden onder het loepje

Foutmelding bij opslaan R&V, terwijl het tabblad een groen bolletje geeft

Dan zijn niet alle omschrijvingen in tabblad interne overboekingen gevuld.

Links onder in uw beeldscherm:

Direct dossier raadplegen, via een extra tabblad in uw browser.

De mogelijkheid om rechtstreeks naar desbetreffende handleiding per R&V tabblad te gaan.

Gerelateerde handleidingen: Interne overboeking

Herberekenen

Importeren