:

Tabblad 11: Ondertekening

Hier wordt de wijze van ondertekening aangegeven. Onderaan de pagina vindt u de hoeveelheid bijlagen die uiteindelijk meegeleverd worden bij de uiteindelijke PDF.

De kantonrechters stellen zich op het standpunt dat bewindvoerder desgevraagd moet kunnen aantonen, dat de betrokkene de R&V heeft ondertekend. Het is niet noodzakelijk om de pagina waarop betrokkene heeft getekend in te scannen en als bijlage met de R&V mee te sturen. Wel dient u er voor te zorgen dat u het ondertekeningsblad goed archiveert. Hoe u dat doet, op papier of een digitale scan van dit ondertekeningsblad, mag u zelf bepalen.

Links onder in uw beeldscherm:

Direct dossier raadplegen, via een extra tabblad in uw browser.

De mogelijkheid om rechtstreeks naar desbetreffende handleiding per R&V tabblad te gaan.