:

Roodstand

Dit scherm is een weergave van de Rekeningen in OnView met een roodstand. Dit wordt bijgewerkt iedere keer als er een nieuw importbestand van de bank wordt ingelezen.

Door op de pop-up te klikken voor het dossier opent een pop-up scherm waardoor u direct naar het dossier kunt gaan. Na het sluiten van het dossier via het kruisje rechtsboven komt u weer terug in het menu Roodstand.

Deze Rekeningen staan ook op een van de modules die u op  het Dashboard zichtbaar kunt maken. Door deze zichtbaar te maken op het Dashboard ziet u sneller wat er aan de hand is, zodat u direct actie kunt ondernemen als dit nodig is.

Gerelateerde handleidingen: Rekening overzicht

Dashboard 'Bewaking'