:

Rekening overzicht

Een overzicht waar te zien is welke en wat voor type rekeningen de cliënt heeft. En wat er op de rekeningen gebeurd.

Het is niet mogelijk om met MIJN.ING en RABO-particulier te betalen vanuit OnView. D.m.v. overschrijvingen via de bank uit te laten voeren, is het mogelijk om de transacties via een download alsnog in OnView te importeren.

Groen plusje

Een nieuw bankrekening toe voegen aan het dossier.

Bankrekeningnummer

De 'beheer rekening' moet verantwoord worden, de mogelijkheid 'koppelen toestaan' moet dan aangevinkt zijn. B.v. een leefgeld rekening hoeft voor de rechter niet verantwoord te worden, dus 'koppelen toestaan' niet aanvinken. Deze rekening zal wel weer gegeven worden in OnView.
Type van de rekening is hier in te geven. Als ook of een rekening is opgeheven.

In dit scherm kunt u ook aangeven of de cliënt bij 'Mijn.OnView' het saldo in mag zien.

Archief

Om een bankrekeningnummer te archiveren, dient u contact op te nemen met de helpdesk van OnView. Hier voor dient u ook een formulier in te vullen: deze is hier (in de FAQ) te vinden.

Bij een opgeheven banknummer, kunt u kiezen voor het soort rekening ‘opgeheven’ kiezen onder de tab rekeningen in het dossier menu. Daarbij kan het nog wel meegenomen worden in een R&V.

Wanneer u de rekening niet meer mee dient te nemen in een R&V kunt u deze het beste laten archiveren.

De reden dat het nodig is om een formulier in te vullen, is dat het ongedaan maken van een gearchiveerd rekeningnummer niet mogelijk is.

Fouten kunnen dus niet hersteld worden, en kunnen daarbij een grote uitwerking hebben op een R&V.

Saldo

Saldo raadplegen

Klik op het blauwe saldo bedrag van desbetreffende rekening. Onderstaand scherm komt dan te voorschijn: