:

Rekening en Verantwoording

Aanmaken nieuwe periode Rekening en Verantwoording

U kunt een Rekening en Verantwoording maken vanuit het dossier menu. Wanneer u daar via het groene driehoekje achter 'Cliënt' het uitklapmenu opent, dan ziet u daar een menu-item dat 'VERSLAGEN' heet. U opent het scherm naar de rekening en verantwoording via dit icoontje. Voor het uiteindelijke rapport maken we gebruik van de rapportage die aangeboden staat op rechtspraak.nl. in een later stadium kunt u vanuit hier rechtstreeks verzenden naar de rechtbank volgens Rechtspraak.

Stap 1.

- Betreft het een Rechtspraak-dossier, dan zet de Rechtbank een R&V klaar (herkenbaar aan het Rechtbank-icoon) en kunt u vervolgens door naar stap 2.

- Betreft het een standaard dossier, dat u via de post naar de Rechtbank verstuurd, dan doet u het volgende:

De eerste keer dat 'Verslagen' geopend wordt, zullen er geen Rekening en Verantwoordingen staan. Maak een nieuwe rekening en verantwoording aan door op het groene plusknopje te drukken.