:

Recente dossiers

Rechts bovenin het scherm vindt u menu 'Recente Dossiers'. Hieronder vindt u de laatste dossiers waarin u bezig bent geweest. Zo kunt u makkelijk terug switchen tussen dossiers.

Klikt u op het groene mapje, dan gaat u rechtstreeks terug naar het laatst geopende dossier.

Hier kunt u de volgende keuze maken:

• Klikt u op Dossier-naam, dan gaat u rechtstreeks naar desbetreffende dossier.
  • Klikt u op het blauwe pionnetje, dan wordt desbetreffende dossier in een extra tabblad in uw browser geopend.