:

Rapporten

Diverse OnView rapporten

Alle gegevens die in OnView voor de cliënten worden verwerkt, worden automatisch ingelezen bij het openen van desbetreffende rapporten.
De rapporten zijn onderverdeeld in blokken met Management -, Cliënt -, Bank - en Overige rapporten.
De blokken met de rapporten zijn in- en uit te klappen.

De blauwe teksten zijn aan te klikken en daardoor is een rapport oproepbaar en wordt dan automatisch gevuld met de gegevens die bekend zijn in OnView.

Met de pijltjes bladert u door het rapport, wanneer deze uit meerdere pagina's bestaat.
  Bestaat het rapport uit meerdere pagina's, dan kun je er voor kiezen deze in één oog opslag op het scherm te zien.

Met het minnetje en plusje kun je in- en uit zoomen in het rapport.

Met het printer icoontje kunt u het rapport uit printen.
    Het rapport is als een document op uw eigen pc in diverse bestanden op te slaan.

Via de zoekfunctie kunt u d.m.v. OCR specifieke woorden/letters in het rapport terugvinden, zoals b.v. Actie rapport:

Rapporten in OnView zijn allemaal te exporteren naar uw eigen werkomgeving.

Uitgezonderd rapporten 'Lijsten', deze rapporten kunt u via een CSV bestand exporteren:

In het transactie- en schuldenrapport worden de keuze opties automatisch al aangevinkt en vinkt u uit indien nodig. In het budgetplan wordt de laatst gebruikte keuze opties aangehouden.

Alle rapporten hebben een zelfde soort lay-out. Ook de rapporten, die de cliënten via de cliënten login 'Mijn.OnView' in kunnen zien: Transacties, Budgetplan, Inkomsten/Uitgaven, Schulden en Verzekeringen. Meer over de cliënten login leest u terug bij handleiding cliënten login .

Aanvraag rapport

Bij het blok 'Cliënt rapporten' vindt u een rapport 'Cliënten uitgaven per rubriek' in de kleur groen. Ook deze kan gevuld worden met gegevens vanuit OnView, die specifiek nodig zijn voor externe organisaties, voor de aanvraag van b.v. een energie contract.

Gerelateerde handleidingen:       Cliënt login