:

QuickView Button

Switchen tussen dossiers

Als gebruiker snel kunnen switchen tussen eigen dossiers en die van de collega's, je hebt de keus om alleen je eigen dossiers op je dashboard te hebben, i.p.v. alle dossiers. M.n. voor de beheerder is dit een erg handige tool, het zorgt voor overzicht.

Dossier beheer toepassen

Bent u met meerderen werkzaam in OnView en maakt u nog geen gebruik van dossier beheer, dan kan de beheerder dit inrichten via instellingen.

Extra voordeel: Zorgt voor minder traagheid, doordat niet steeds alle dossiers doorzocht hoeven te worden bij het openen van de pagina's.

Is dossier beheer toegepast, dan kan de beheerder de QuickView Button aan vinken per gebruiker. Deze gebruikers hebben dan de mogelijkheid om te switchen.

Alle dossiers

Activeer onder Tools 'alle dossiers' en onderstaand scherm komt te voorschijn:

Hier maak je de keuze welke dossiers u in wilt zien van welke collega's.