:

Plan van aanpak

Het Plan van Aanpak bestaat uit 13 vragen. De vragen waarvan de antwoorden in het dossier staan worden al voor u ingevuld.

De vragen 1,2, 12 en 13 zijn vragen met antwoorden die veelal voor alle dossiers hetzelfde zijn. Deze kunt u als Default invoeren bij Instellingen -> Plan van aanpak. Deze mogelijkheid is er voor zowel 'Plan van aanpak Bewind' en 'Plan van aanpak Curatele'

U ziet dat deze teksten op dossier niveau in het formulier Plan van aanpak standaard al doorgevoerd zijn.

Brengt u in deze standaard teksten wijzigingen in het formulier door, dan zal deze gewijzigde standaard tekst de volgende keer als standaard tekst doorgevoerd worden.

Gerelateerde handleidingen: Formulieren