:

Persoonlijke instellingen

Iedere OnView gebruiker heeft hier de keuze om af te wijken van de standaard menuschermen, die door OnView zijn ingegeven.

Zo kunt u b.v. bij de inkomsten- en uitgavenmenu ervoor kiezen de rubrieken op 'per maand' te zetten of 'vorige maand' etc... Dan zal bij de inkomens- en uitgavenmenu de rubrieken weer gegeven worden met de periode, die u bij hier heeft ingegeven.

Hoeveel acties, OnView acties, auto acties en notities wilt u in uw schermoverzicht zien

Standaard periode van de liquiditeitscontrole vooruit kijken.
  De mogelijkheid om Acties en Notities rechtstreeks in uw 'Dossier overzicht' toe te voegen.

Wil je geen meldingen meer of een wijziging opgeslagen moet worden, vink dan dit aan.

Gerelateerde handleidingen: Acties

Notities

Liquiditeitscontrole