:

Overzicht adressen

In het adresboek in de bovenste menu-balk, staan alle adressen voor al uw cliënten.

Overzicht adressen

Het overzicht van de adressen die reeds ingevoerd zijn vindt u onder het Dashboardmenu Adressen:

In het eerste tabblad naast postcode en woonplaats staan drie kolommen:

• Bij de eerste kolom wordt aangegeven of er een dossier gekoppeld is.
  • Bij de tweede kolom worden notities weergegeven die aan dit adres gekoppeld zijn. Echter als er geen notitie gekoppeld is, wordt het notitie blokje in greyed out weergegeven.
  • Bij de derde kolom worden documenten weergegeven die aan dit adres gekoppeld zijn. Echter als er geen document gekoppeld is, wordt het icoontje archiefkast greyed out weergegeven.

Bij een lange lijst kunt u de zoekfunctie inschakelen.

Adresboek op dossier niveau