:

Ongekoppelde transacties

In dit menu kunt u de 'Ongekoppelde transacties' per dossier opzoeken.  Standaard laat OnView de transacties zien tot één maand terug. Deze periode kunt u zelf wijzigen.   Als u de transacties van voor de startdatum van het dossier niet wil zien, dan kunt u de checkbox aanvinken: ‘Exclusief transacties van voor startdatum dossier’. Betreft het een groot overzicht, dan gaat de paginering in werking en bepaald u zelf hoeveel dossiers u per pagina zichtbaar wilt hebben.