:

Notities Algemeen

Overzicht

In 'Notities' ziet u op cliëntniveau alle notities die u heeft aangemaakt. De titel is in blauwe letters weergegeven. U kunt hierop klikken om te zien wat in de notitie staat of om deze te bewerken. Via de Kolomtitels kunt u oplopend of aflopend sorteren op bijvoorbeeld medewerker of datum.

Tip: Wanneer u voor uw cliënt één notitie aanmaakt met als titel: Voortgang, kunt u vanuit deze ene notitie alle communicatie momenten vastleggen. Dit kan handig zijn wanneer u met meerdere collega's in het dossier moet zijn.

Er wordt met paginering gewerkt, zodat er bij veel Notities deze verdeeld worden over meerdere pagina's. Zo worden de Notities sneller geladen.

Zoeken

In de zoekbalk wordt gezocht op het hele woord of een gedeelte daarvan.

Archief

In het tweede tabblad 'Archief' ziet u alle oude notities staan die afgehandeld dan wel verlopen zijn. Met het knopje kunnen notities heen en weer geplaatst worden van het archief  naar Notities en terug.

Gerelateerde handleidingen:        Nieuwe notitie

Wijzigen en raadplegen

Rapport notities

Dossierdashboard 'Notities'