:

Notitie Rapport

Van alle notities per dossier kan er een rapport uitgedraaid worden per periode.

Maakt u gebruik van Dossierbeheer , dan kan er per dossier of meerdere dossiers een rapport uitgedraaid worden, waarin per medewerker vermeld staat, wat zijn/haar notities zijn. Als 'Beheerder' kunt u d.m.v. de QuickButton alsnog alle dossiers inzien.

Zorg er dan wel voor dat bij het aanmaken van Notities, deze ook op een specifieke medewerker staan.

Via de zoekfunctie kunt u d.m.v. OCR specifieke woorden/letters vanuit een Notitie in het rapport terugvinden.

Rapporten exporten en/of uitprinten, meer hierover zie uitleg algemene handleiding Rapporten.

Gerelateerde handleidingen: Notities

Dossierbeheer

Rapporten