:

Nieuwe notitie

Een nieuwe notitie wordt aangemaakt in het dossier van een cliënt. U klikt daarvoor op het menu-item "Notities" in het dossiermenu.

Het groene plusje is om een nieuwe notitie aan te maken

Na het openen van een nieuwe notitie volgt dit detailscherm waar je de volgende details kunt noteren:

Soort:    Geen aan of het om een Inkomende of Uitgaande notitie gaat.
Titel:  Geef een korte omschrijving van de notitie.
Notitie:   De opmaak van de tekst kan d.m.v. een editor ingericht worden.
Notitie voor:  Indien gewenst selecteert u hier een andere gebruiker/medewerker.  Ook voornaam als u per gebruiker een Notitie - Rapport uit wilt draaien per medewerker (pas dan wel Dossierbeheer toe).
Contact gehad met:  Selecteer een van de gekoppelde adressen uit het dossier of koppel een nieuw adres via het adressenboekje.
Contactpersoon:  Selecteer een naam van een contactpersoon uit de lijst of voeg er een toe.
Telefoonnummer:  Hier wordt het telefoonnummer uit het adres gevuld of voeg een telefoonnummer toe.
Kenmerk:  Selecteer een kenmerk die is gevuld vanuit de Uitgave of Schulden of voeg er een toe die bij deze notitie hoort.
Aangemaakt op:   De datum waarop deze notitie is aangemaakt.
Verloopt op:  De notitie wordt vanaf deze datum op de verloopdag geel en daarna rood.
Herinner mij op:   Vanaf deze datum wordt je aan deze notitie herinnerd doordat de notitie op het dashboard zichtbaar wordt.
Op dashboard laten zien:
Geef met een vinkje aan of de notitie direct op het dashboard zichtbaar moet zijn.

Wanneer u notities op het Dashboard direct wilt zien, kunt u de volgende actie uitvoeren: Via Instellingen kunt u door op de regel 'Basisgegevens' te klikken komen in het detailscherm Instellingen Standaard. Hier kunt u door de checkbox aan te vinken aangeven of u de notities standaard op uw Dashboard wilt laten zien of juist niet.

Gerelateerde handleidingen:   Basisgegevens

Dossierdashboard 'Notities'

Notities

Dossierbeheer