:

Nieuw Dossier

Maak een nieuw dossier aan:

Maak een uniek dossiernummer aan. Bij 'instellingen - basisgegevens' kan de beheerder kiezen of het dossieroverzicht op dossiernummer of op alfabetische volgorde van achternaam cliënt komt te staan.
Wanneer u dit overzicht volledig heeft ingevuld en opgeslagen, maakt OnView een nieuw dossier aan. U kunt dan verder met het invullen van de overige gegevens. Het is niet mogelijk om een reeds gebruikt dossiernummer nogmaals te gebruiken.

In OnView gaan we uit van de 'intake' als startdatum. Alle transacties van 'voor' deze datum, worden niet in OnView verwerkt (uitgezonderd schulden met een specifieke startdatum).

Type product kan de beheerder wijzigen of aanpassen naar eigen bedrijfsprocedure bij 'instellingen - driehoekje Basisgegevens - status en type'.

Gerelateerde handleidingen:       Dossierdashboard

Dossier afsluiten

Dossiers

instellingen-basisgegevens

instellingen - status en type