:

Nieuw adres

U kunt een nieuw adres toevoegen vanuit het hoofdmenu door op 'Nieuw Adres' te klikken. Het pop-up scherm bevat 3 tabbladen, die kunt u vervolgens invullen en opslaan.

Tabblad N.A.W. gegevens

Tabblad Contactpersonen    Tabblad Bankrekeningen

In het veld Categorie selecteert u een van de Categorieën die u zelf heeft aangemaakt via Instellingen. Zie de handleiding bij Categorieën

Als u een Adres selecteert bij het aanmaken van een notitie kunt u uit toegevoegde Contactpersonen kiezen. Zie handleiding Nieuwe notitie

Na het toevoegen van een bankrekening bij Adressen wordt dit rekeningnummer automatisch getoond bij Opgeslagen begunstigde als u een betaaladvies gaat invullen waarbij dit Adres gekoppeld is.

Gerelateerde handleidingen: Categorieën

Notities