:

Nieuw adres

Via 'Adres koppelen' is het mogelijk om te kiezen voor een:

• Adres uit het overkoepelende adresboek uit het hoofdmenu
  • Een nieuw adres toe te voegen.

Klik op 'Nieuw adres' en u heeft de mogelijkheid om 3 tabbladen van het pop-up scherm in te vullen:

• N.A.W. Gegevens (Klik eerst op Opslaan en vul ook het tabblad 'Bankrekening' in)​
  • Contactpersonen
  • Bankrekeningen

Het voordeel bij het betalen vanuit OnView:
Geef de adres gegevens bij een uitgave aan de linkerzijde in, automatisch krijgt u aan de rechterzijde alleen de keuze van de tegenrekening(en) die bij dit adres horen (i.p.v. alle tegenrekeningen van dit dossier).

Gerelateerde handleidingen:  Adressen