:

Multi Dossier brieven

Template Multi dossier brief

Voor het aanmaken van 'Multi Dossier brieven'  klikken we op het brieven icoon in het 'boven menu-balk'  en kiezen voor het tweede menu-item, dit is een brief die gericht is naar meerdere cliënten tegelijkertijd.

Het maken van een template gebeurd op dezelfde wijze als bij een 'Dossier brief ' (zie desbetreffende hoofdstuk). De geadresseerden zijn in dit geval altijd uw cliënten en niet de contacten/relaties. Denk bijvoorbeeld aan brieven over vakantie sluiting, wijziging contactgegevens, afspraakbevestigingen of facturen.

De editor functioneert op dezelfde manier als bij 'Dossier brieven'. Omdat het een brief naar uw cliënten is, kunnen de contacten variabelen NIET geselecteerd worden. Er is enkel een selectie mogelijk van de dossiers. Met 1 vinkje kunt u alle dossiers selecteren of maak een selectie van een aantal dossiers.

Vervolgens kunt u de 'multi-brief' printen, opslaan of mailen.

Variabele factuurnummer

Bij het maken van een template heeft u de mogelijkheid om een factuurnummer aan de template toe te voegen. OnView is geen boekhoudkundig pakket, maar door gebruik te maken van de variabele 'factuurnummer', op één volgende nummers in de brief te plaatsen.

Vooraf kun je bij 'instellingen' klikken op 'basisgegevens' en onderaan een aanvangs-factuurnummer ingeven. Dan zal bij elke factuur die aangemaakt wordt automatisch doorgeteld worden.

Gerelateerde handleidingen: Dossierbrieven

Brieven templates

Multi Dossier brieven verzonden

Multi Dossier brieven gemaild