:

Meerder tabbladen openen

Maakt u gebruik van de 'superzoek' rechts boven in het scherm, door gedeeltes van namen of dossiernummers.

Krijgt u een voorstel overzicht van dossiers te zien.

Klik je op het pionnetje voor de naam en er wordt een extra tabblad geopend, waar u het dossier in kunt kijken.

Let op! Als u gebruik maakt van een extra tabblad --> en er dus ook meerder open heeft staan --> ONTHOUD welke u gebruikt om in te werken en welke u gebruikt om in te zien. Anders gaat u werk overschrijven en kunt u weer opnieuw beginnen.

Tip: Gebruik de 'Superzoek' ook om IBAN nummers op te zoeken.